English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Inquiry Cart 0
Thuis Productenkunststof spuitgietmachine

De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden

Van Goede Kwaliteit De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden Verkoop

Grote Afbeelding :  De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden

Dongguan Shenghua Plastic Mould Factory

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Importer, Exporter, Seller

Telephone : 86-769-81870779

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Custom Made
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: SH05-01

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Per Klantenvereisten
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 12 Injecton-Machines/2 Verschuivingen per Dag
Gedetailleerde productomschrijving

 

De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden

 

 

Concurrerende Prijs + Uitstekende Kwaliteit + de Eminente Diensten = Gelukkige Klanten

 

 

De Vorm van het containerlichaam

 

 • Injectiemateriaal: Homopolymeer pp
 • # van Holte: 1X1
 • Tussenvoegselstaal: S136 verhardde 48~50HRC+Berylium Koper
 • Vormbasis: LKM
 • Injectiemethode: Enig Heet Uiteinde
 • Uitwerpingsmethode: Afbijtmiddelplaat
 • De oppervlakte eindigt: Hoog Pools + Fijne Textuur + Gravures
 • De Garantie van het vormleven: 1 miljoen Schoten

 

De Vorm van het containerdeksel

 

 • Injectiemateriaal: LDPE
 • # van Holte: 1X2
 • Tussenvoegselstaal: S136 verhardde 48~50HRC+Berylium Koper
 • Vormbasis: LKM
 • Injectiemethode: 2 Systeem van de uiteinden het Hete Agent
 • Uitwerpingsmethode: Afbijtmiddelplaat
 • De oppervlakte eindigt: Hoog Pools + Fijne Textuur + Gravures
 • De Garantie van het vormleven: 1 miljoen Schoten

 

De Vorm van de de Douaneinjectie van China, de Vorm van de de Plastic Containerinjectie van China, de Plastic Containerleverancier van China, de Plastic Container van China het Bewerken, de Plastic Container van China het Vormen

 

 

Kant en klare de Vormaanbiedingen van Dongguanshenghua en OEM de diensten voor uw nieuw productontwikkeling en productieprojecten. Van aanvankelijk productontwerp aan hoogtepunt - schaalproductie van uw afgewerkt product, moeten wij hier uw idee in werkelijkheid brengen. Wij zijn comfortabel met vertrouwelijkheidsovereenkomsten en strakke programma's. Als kleine fabriek, zijn wij flexibel en snel om tekeningen, citaten, en nieuwe gevormde steekproeven te verstrekken. Wij kunnen typisch steekproeven van een nieuwe vorm binnen 30 dagen typisch verstrekken.

 

 

5 de redenen zouden u Shenghua moeten gebruiken


1. Vorm Maken het ter plaatse. Onze volledig uitgeruste hulpmiddelwinkel kan de vormen van de kwaliteitsinjectie tot 1.2 meters lang en 7 ton in gewicht produceren. Ons team van hoogst deskundige en ervaren vormmakers en goed - de opgeleide Engelstalige projectleiders zullen uw vorm of productbeweging van productieprojecten vooruit zoals gepland verzekeren. Binnenshuis verzekert het bewerken onmiddellijke reactie door de volledige vorm bouw en testend proces.

 

2. Binnenshuis Injectie het Vormen. Ons injectieschip huisvest 10 injectiemachines die zich van 50 tot 250 ton uitstrekken. Naast het algemene injectie vormen, hebben wij overvloedige ervaring op het ontwerpen van en het produceren van gevormd tussenvoegsel en meer dan gevormde delen. Bijvoorbeeld, ABS deel over gevormd die met TPR, PC-deeltussenvoegsel met messingsschroeven wordt gevormd en enz.

 

3. Binnenshuis Productassemblage. Behalve de plastic delen die wij binnenshuis hebben veroorzaakt, kunnen wij bron en andere componenten voor onze klanten voor gebeëindigde goederenassemblage in onze faciliteiten kopen. De verschillende assemblage en Q.C. apparaten kan opstelling voor het verschillende vereiste van de productenassemblage zijn. De afgewerkte producten die wij en hebben geassembleerd verscheept omvatten elektroproducten, plastic speelgoed, sportengoederen, onderwijspunten en enz.

 

4. De professionele Logistiekdiensten. Shenghua heeft met een professioneel Dongguan gebaseerd internationaal logistiekbedrijf jarenlang gewerkt. Van de binnenlandse ruilende dienst, de douaneaangifte van China, door goederenverzending via uitdrukkelijk, lucht of oceaan, werken wij nauw met onze logistiekpartner om samen te verzekeren uw goederen aan uw aangewezen plaats op tijd en aan zeer goed tarief worden geleverd.

 

5. Mededeling zonder Taalbarrières. Ons team van Engelstalige projectleiders is de ontvankelijkste en meeste handen. Onze projectleiders hebben, gemiddeld, 5+-jaren ervaringen bij het opvolgen direct met onze buitenlandse klanten voor hun vorm en productproductieprojecten. Wij weten wat wij, evenals wat onze klanten verwachten.

Wij zijn zeker uw het kopen ervaring met ons u om aan de andere niet plastic componenten van uw project zal toestaan te neigen terwijl wij de plastic componenten op ons eind behandelen. Rust zodra u met ons wordt verzekerd werkt en na het voltooien van uw eerste project met ons zal er geen vraag zijn die u bron uw toekomstige projecten dat aan zal.

 

 

De Container van de voedselopslag pp + LDPE Producten van het Deksel de Plastic Injectie Gevormde Huishouden

Contactgegevens
China Injection Molding Machine Online Market

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)